Over mij

Sinds mijn vroege jeugd zijn paarden mijn grote liefde en is homeopathie mijn levensfilosofie.

In de loop der jaren heb ik samen met mijn vader, Ted Borsboom, vele paarden kunnen helpen met allerlei problemen. Mijn vader door middel van homeopathische behandeling en ik middels intensieve training. Onze samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van de 'Perfect Treatment Serie'.

Mijn vaders praktijk in klassieke homeopathie is in 1985 in Nederland opgericht en werd in 1997 tot in Duitsland uitgebreid. Het aantal patiënten is in de loop der jaren steeds groter geworden. Dat maakte zijn praktijk tot een der veelzijdigste in Europa. Inmiddels worden de supplementen van de Perfect Treatment Serie over de hele wereld gebruikt: Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Amerika, Canada, New Zeeland en Australië.

Na jarenlang nauw met mijn vader te hebben samengewerkt en betrokken te zijn geweest bij de ontwikkeling van de Perfect Treatment Serie, treed ik nu in zijn voetsporen en ga ik verder op de door ons samen ingeslagen weg, met als doel zoveel mogelijk mensen en dieren te helpen hun gezondheid te optimaliseren.